Verkoop goud

goldrush

Er zijn allerlei plekken waar je goud kunt kopen. Denk hierbij aan juweliers, goud verkooppunten etc. Heeft u goud en wilt u dit graag verkopen? Of heeft u in uw geval het goud geërfd van een familielid? Maar weet u niet goed wat u met het goud moet? Of dat het goud wel iets oplevert? Dan kunt u bij verkoop goud terecht de verkoop van het goud of eventuele informatie.

goldrush

Wat is goud?

Goud is een geelkleurig glanzend metaal. Het is een grondstof die erg moeilijk te vinden is. Het is hierdoor dus ook erg zeldzaam en maakt het ook dat de grondstof veel waarde heeft. Goud noemen we ook wel een edelmetaal, net zoals zilver,platina,rodium etc. 

Goud bestaat al eeuwen lang omdat het al zo lang bestaan ontdekten mensen vroeger dat het het zachtst metaal is van alle metalen. Hierdoor komt het ook dat gouden sieraden nooit helemaal van zuiver goud kunnen zijn.

Een goudsmid is iemand die sieraden maakt. Voor deze sieraden moet hij natuurlijk goud hebben. Als hij eenmaal het goud heeft kan hij eindelijk aan de slag. Hij maakt een ontwerp vervolgens, smelt hij het goud en mengt hij dit, hierna zal hij het goud bewerken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *