Nieuwe vijgen gedroogd

logo_ArieEversNoten

De vijg is een vrucht van de bomen. Je ziet ook als je hem opensnijdt dat het vaak is dat het van binnen op een boom lijkt. Het is een vrucht die vrij zoet van smaak is als je naar andere vruchten kijkt die je ook kan hebben zoals appels of peren die natuurlijk niet altijd zoet van smaak zijn. Daarom is een vijg voor de meeste mensen het lekkerst omdat die zoet van smaak is en daarom worden de vijgen ook wel aardig veel gekocht. Maar de vraag is wel altijd waarom worden vijgen gedroogd? 

Waarom worden ze gedroogd?

Het is zelfs super belangrijk dat de vijgen worden gedroogd omdat anders de smaak heel anders is dan als je hem niet heb uitgedroogd. Vaak is het ook zo dat de meeste vruchten worden uitgedroogd omdat ze anders te nat zijn en dan gaat de smaak soms weg waardoor de vrucht niet meer zo lekker is dan als daarvoor. Vaak proeven mensen gelijk of een vrucht is uitgedroogd of een vrucht niet is uitgedroogd. Daarom wordt het heel vaak ook gekeurd door een aantal mensen die er heel veel verstand van hebben waardoor het een lekkere smaak heeft. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *