Fitform gemaakt voor puur comfort

Ieder persoon is anders. En ieder persoon heeft ook een andere wens. Jammer genoeg zie je dit niet echt terug in de meubelindustrie dacht Fitform. Om deze reden zijn ze aan de slag gegaan en hebben ze de meest comfortabele stoelen en banken gemaakt die er maar zijn in Nederland. De kracht van dit bedrijf zit in het volledig kunnen aanpassen naar hoe jij het wilt hebben. Dit zorgt ervoor dat jij nooit meer een andere stoel of bank nodig zult hebben dan degene die is samengesteld naar jouw wens door Fitform.

Hoe werkt het op maat maken?

Dit proces neemt wat tijd in beslag, maar daarvoor krijg je wel een perfecte op maat gemaakte stoel. Het begint natuurlijk allemaal bij wat jij wilt. Eerst zul je een stoel moeten uitkiezen op hoe deze bij de rest van jouw woonkamer past. Vervolgens zul je een paar zittesten doen. Deze zit testen worden gedaan om te zien hoe jij zit en wat er nog veranderd moet worden aan de stoel. Als de stoel helemaal naar wens is wordt deze in jouw woonkamer neergezet op de plek waar jij deze wilt hebben en kun je meteen gaan zitten en genieten van deze nieuwe op maat gemaakte stoel.

Voorbrood Meubelen B.V.

Voor ouderen enorm handig

Veel ouderen hebben moeite met het opstaan van een stoel of bank als ze hier lang in hebben gezeten. Voor deze mensen zijn deze stoelen ook enorm handig. Door ze iets te verhogen hoef je minder ver naar boven om overeind te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *