Backoffice medewerker opleiding: dit ga je leren

Er is veel vraag naar personeel dat administratieve kennis en vaardigheden heeft: in iedere organisatie is deze functie belangrijk. Je kunt dan ook bij veel bedrijven aan de slag als backoffice medewerker wanneer je hiervoor de juiste opleiding hebt gevolgd. Wat is de backoffice medewerker opleiding? Tijdens deze opleiding leer je alle administratieve werkzaamheden die je bij een bedrijf kunt uitvoeren. Vrijwel ieder bedrijf heeft een administratie: de functie van backoffice medewerker is dan ook veelgevraagd. Wanneer je zoekt naar een goede opleiding waarbij je grote kans hebt op een baan, is dit zeker aan te raden.

Houd je van een veelzijdige baan, vind je het leuk om veel met mensen in contact te zijn en ben je communicatief sterk? Dan is het interessant om eens te kijken naar de backoffice medewerker opleiding. Je gaat hier niet alleen leren klantgericht te werken, maar je leert ook alles over de baliewerkzaamheden, kantoorvaardigheden, georganiseerd werken en representativiteit.

Hier volg je de backoffice medewerker opleiding

De opleiding bestaat uit verschillende onderdelen: kantoorpraktijk, toetsenbordvaardigheid, MS Office en Bedrijfsrekenen en taal. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig wanneer je aan de slag wilt als backoffice medewerker. Het is wel belangrijk dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst. De opleiding duurt in totaal 30 lessen van 3 uur: je hebt 1 keer per week les in ochtend of avond en daarnaast ben je nog een dagdeel per week bezig met huiswerk. Meer weten? Bekijk jouw opties voor deze opleiding bij Fabius.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *